Ben jij nog opzoek naar een huis in Enschede dan ben je hier op het juiste adres. De Audentis Kick-In Commissie heeft voor jou een overzicht gemaakt van huizen in Enschede die nog een huisgenoot zoeken. Hier vind je een overzicht van de leukste huizen van Enschede.

Huize Heilige Hubertus

Als er één huis is waar je in het Enschedese studentenleven niet omheen kan is het Huize Heilige Hubertus. Dit statige pand in de binnenstad staat bekend om zijn wilde naborrels en aantrekkelijke bewoners, maar voornamelijk om het Hubertusfeest: Het grootste en gaafste huisfeest van Nederland met honderden bezoekers uitgedost in de gekste outfits. Vraag het aan een willekeurige student uit Enschede en zij zullen dit beamen.

Hubertus is ons geheel eigen Herenhuis, wat betekent dat het huis wordt beheerd door oud en huidige bewoners en we bijvoorbeeld over een gloednieuwe keuken en badkamer beschikken. Het huis is gevestigd in een van de meest karakteristieke, grote en oude panden in hartje Enschede; ideaal gelegen tussen Oude Markt en Station Enschede. Verder behoort Hubertus tot de SHE, een illuster verband waar je in de Kick-In al kennis mee kan maken.

Op Hubertus houden wij ervan om veel te ondernemen, zowel gezamenlijk als individueel. Iedere bewoner heeft een actief bestaan in de Enschedese studentenwereld en er heerst een hecht Huisleven. Zo koken en eten we bijvoorbeeld elke dag samen, hebben we regelmatig een themahuisavond, gaan we op Huisvakanties en sporten en studeren we vaak samen. Als jij het studentenleven niet tegemoet gaat, maar omarmt is Hubertus wellicht wel wat voor jou!

Contactgegevens Huis Kamer(s) Kamer(s)
Naam: Boudewijn Mol Mannen: 9 Kamer: Portierskamer Kamer: Trohn Achter
Adres: Noorderhagen 4 Vrouwen: Verschilt per avond Oppervlakte: 32 Oppervlakte: 18
Telefoonnummer: 0612080675 Huisavond: Woensdag Wasbak: – Wasbak: Ja
Email: boudewijn-mol@live.nl Gezamelijke woonkamer: Ja Douche: Gedeeld, we hebben er 3 Douche: Gedeeld, we hebben er 3
Fietsafstand tot centrum: 0 Toilet: Gedeeld, we hebben er 4 (excl. wasbakken) Toilet: Gedeeld, we hebben er 4 (excl. wasbakken)
Fietsafstand tot UT: 3,5km Bijzonderheden: Hubert de Huis Hamster Bijzonderheden: Hubert de Huis Hamster
Fietsafstand tot Saxion: 500m Huurprijs (incl. GWE): €305,- Huurprijs (incl. GWE): €275,-
Vrij vanaf: Half augustus Vrij vanaf: Half augustus

Huize Beurd

Er is in Enschede natuurlijk maar één plek waar alles gebeurt; de Oude Markt. Naast alle mooie kroegjes en terrassen ligt er ook één studentenhuis aan dit mooie plein: Huize Beurd. Met zes ambitieuze studenten proberen wij het maximale uit onze studententijd te halen! Dit is terug te zien in het activisme in studenten- en sportverenigingen, wat we allemaal ontplooien naast onze studie. Elke woensdag is het bij ons huisavond; een avond die we op verschillende manieren kunnen invullen. De ene keer doen we een biertje aan onze eigen bar met tap in de woonkamer en sluiten we af in de stad, terwijl het ook mogelijk is dat we onze woonkamer ombouwen tot bioscoop met onze full HD-beamer en lekker een filmpje gaan kijken.

Ook hebben we nog een ruim dakterras dat in de zomer verandert in onze tweede woonkamer, en dat perfect is voor heerlijke barbecues! Als leuke bijkomstigheid beschikken we daarnaast over een schoonmaakster die elke week het huis weer wat netter maakt.

Wij zoeken een eerstejaars student die de mooiste studententijd wil gaan beleven. Klinkt het allemaal mooi en zie je jezelf hier wel deel van uitmaken? Stuur een berichtje en wie weet ga je het allemaal meemaken!

Contactgegevens Huis Kamer(s)
Naam: Tom van der Meer Mannen: 6 Oppervlakte: 14 m2
Adres: Oude Markt Vrouwen: 0 Wasbak: Nee
Telefoonnummer:  06-13260317 Huisavond: Woensdag Douche: Nee
Email: tom@huizebeurd.nl Gezamelijke woonkamer: Ja Toilet: Nee
Fietsafstand tot centrum: 0 min Bijzonderheden: –
Fietsafstand tot UT: 10 min Huurprijs (incl. GWE): €290,-
Fietsafstand tot Saxion: 2 min Vrij vanaf: 1 juli

’t Schijtpaleis

schijtpaleis-min

’t Schijtpaleis: al sinds 1989 bekend als het meest broederlijke studentenhuis van Enschede en dé plek waar je zowel overdag als ’s avonds student kunt zijn. Waar de ‘roots’ vroeger nog gevestigd zaten aan het Van Heekplein, is ’t Schijtpaleis twee jaar geleden volledig en voltallig verhuisd naar haar nieuwe onderkomen vlak naast het treinstation: ouderwets op steenworpafstand van de binnenstad, maar nu in een nieuw jasje.

De vier mannen op ’t Schijtpaleis kunnen alles met elkaar delen: de kamerdeuren, die aan de woonkamer grenzen, staan vrijwel altijd open. We eten (en drinken!) gezamenlijk, ondernemen, klussen en organiseren evenementen binnen- en buitenshuis en we moedigen elkaar aan te excelleren in studie en studentenleven.

Ons huis is van alle gemakken voorzien: we hebben heerlijke koffie, de beste hitjes (zelfs op het toilet), een eigen moestuin met irrigatiesysteem, een plafond-ventilator (laat de zomer maar komen!) een knusse inrichting en oud-bewoners die regelmatig even komen buurten: die hebben immers ook een tijd met ons samengewoond! Bijzonderheden: spiksplinternieuw pand, volledig nieuwbouw. Gestoffeerd en met verlichting opgeleverd, we hebben zelfs een gemeubileerde kamer die je kunt overnemen! De vier slaapkamers bevinden zich aan de straatzijde, hebben grote ramen en een hoog plafond (3,5 meter!). Je krijgt je eigen wastafel.

Zoek jij een kamer vanaf de zomer van 2017, ben je benieuwd wat ’t Schijtpaleis nog meer te bieden heeft en wil je een keer de meest unieke troon van Enschede proberen? Stuur een leuke mail naar bewoners@schijtpaleis.audentis.nl! Dan nemen we contact met je op om een keer kennis te maken.

Contactgegevens Huis Kamer(s)
Naam: ’t Schijtpaleis Mannen: 4 Oppervlakte: 16 m2
Adres: Deurningerstraat 6A Vrouwen: 0 Wasbak: Eigen
Telefoonnummer: 0626928826 (Casper Jacobs) Huisavond: Maandagavond Douche: Gedeeld
Email: bewoners@schijtpaleis.audentis.nl Gezamelijke woonkamer: Ja Toilet: Gedeeld
Fietsafstand tot centrum: steenworp Bijzonderheden: hoge plafonds (3.5m) en grote ramen. Gestoffeerd opgeleverd en indien gewenst: gemeubileerd opgeleverd (bed, bureau, bank, lamp, twee kasten en nachtkastje)
Fietsafstand tot UT: 15 min, 10 min als je haast hebt Huurprijs (incl. GWE): €330,-
Fietsafstand tot Saxion: 4 min Vrij vanaf: 1 juli 2017

Cocagne

cocagne-min

Ruime studenten kamer op een gezellig en actief huis.
We zijn een mannenhuis waar altijd veel te doen is. Zo zijn we allen actief in het verenigingsleven van Enschede. We zijn een hechte groep die graag samen dingen onderneemt. Er wordt samen gestudeerd maar ook op zijn tijd gezellig geborreld in onze eigen bar. Het is een groot vrijstaand huis, gesitueerd precies tussen het centrum van Enschede en de Universiteits campus, beide maar 5 min fietsen. Het huis is voorzien van grote kamers, 2 badkamers, 3 toiletten en 1 heren urinoir, woonkamer keuken, tuin rondom het huis, een cafe in bruincafe stijl en alle huishoudelijke gemakken, zoals wasmachine etc. We zijn opzoek naar een eerste of tweedejaars mannelijke student die het beste uit zijn studententijd wil halen. Spreekt dit jou aan? Dan horen we graag van je!

Contactgegevens Huis Kamer(s)
Naam: Nick van de Voort Mannen: 6 Oppervlakte: 16 m2
Adres: Hengelosestraat 315 Vrouwen: 0 Wasbak: Ja
Telefoonnummer:  0611478256 Huisavond: Donderdagavond Douche: Nee, gedeeld
Email: nickvandevoort@gmail.com Gezamelijke woonkamer: Ja Toilet: Nee, gedeeld
Fietsafstand tot centrum: 5 min Bijzonderheden: Knappe mannen
Fietsafstand tot UT: 5 min Huurprijs (incl. GWE): €265,-
Fietsafstand tot Saxion: 5 min Vrij vanaf: per direct

Cast

cast-min

Studentenhuis Cast is een mannenhuis net buiten het stadscentrum van Enschede. Het huis bestaat sinds 1983 en wordt bewoond door 6 mannelijke studenten met verschillende studies van de Universiteit of het Saxion. Het pand is goed onderhouden en voorzien van de nodige luxe waaronder een zelfgebouwde jacuzzi, een thuisbioscoop met beamer en een mooie huisauto. Uiteraard allemaal om het zware studentenbestaan iets te veraangenamen.
We zijn sinds enkele jaren eigenaar van ons eigen pand, mede dankzij investeringen van oud-bewoners. Hierdoor hebben we nooit problemen met een huisbaas en hebben we veel contact met de oud bewoners tijdens bijvoorbeeld het jaarlijkse kerstdiner.
Ben jij aankomend student, heb jij zin in een actief studentenleven naast je studie en lijkt het je wat om op deze prachtige villa te wonen, neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens.

Contactgegevens Huis Kamer(s)
Naam: Pieter Lammers Mannen: 6 Oppervlakte: 20 m2
Adres: Boddenkampsingel 69 Vrouwen: 0 Wasbak: Ja
Telefoonnummer:  0611379304 Huisavond: Niet verplicht Douche: Gezamenlijk
Email: p_lammers@hotmail.nl Gezamelijke woonkamer: Ja Toilet: Gezamenlijk
Fietsafstand tot centrum: 5 min Bijzonderheden: Huisauto, jacuzzi,  ruime tuin, salon met thuisbioscoop en bar (replica), ligbad, bierkelder, zonnedak, riante keuken en diverse relaxmogelijkheden
Fietsafstand tot UT: 10 min Huurprijs (incl. GWE): €250,-
Fietsafstand tot Saxion: 5 min Vrij vanaf: per direct

Patatras

Patatras is een van de oudste studentenhuizen uit Enschede en bovendien het mooiste huis dat Enschede te bieden heeft! Patatras heeft een riante tuin met jacuzzi, is een goed onderhouden huis en met zelfs een huisauto zijn wij voorzien van alle luxe die je nodig hebt voor de tijd van je leven, je studentenleven!

Sinds 1970 wordt dit oude herenhuis aan de Emmastraat bewoond door studenten. We beschikken over 9 verschillende kamers met elk hun eigen charme, een gezamenlijke woonkamer, luxe keuken voorzien van alle gemakken, twee wc’s, kelder, washok, twee badkamers, dit alles is in eigen beheer en zijn daardoor zijn wij onze eigen huurbaas! Samen werken we aan een steeds mooier huis, dat wordt bewoond door een hechte groep mannelijke studenten die allen actief meedoen aan het studentenleven. Wij zijn op zoek naar die actieve Nederlandse, mannelijke UT-student die een mooie studententijd wil beleven!

Vanaf heden is er een kamer vrij. Ben jij die toekomstige actieve Nederlandse, mannelijke UT-student die van zijn studententijd de mooiste tijd uit zijn leven wil maken en naast alle lol ook serieus aan zijn studie kan werken. Reageer dan snel en wie weet kom jij binnenkort langs op het mooiste huis van Enschede!

Contactgegevens Huis Kamer(s)
Naam: Frank Eertink Mannen: 9 Oppervlakte: 16 m2
Adres: Emmastraat 167 Vrouwen: 0 Wasbak: Nee
Telefoonnummer:  0611731299 Huisavond: Niet vast Douche: Gedeeld
Email: frankeertink@icloud.com Gezamelijke woonkamer: Ja Toilet: Gedeeld
Fietsafstand tot centrum: 5 min Bijzonderheden: Jaccuzi en huisauto
Fietsafstand tot UT: 10 min Huurprijs (incl. GWE): €230,-
Vrij vanaf: per direct

Huize ’t Pott

pott-min

Huize ’t Pott is één van de oudste en geschiedenisrijke studentenhuizen van Enschede. Sinds 1880 is het huis al bewoonbaar en sinds 1968 in handen van studenten. Elk jaar geven wij een het grootste studentenhuisgala van Nederland bij ons op de benedenverdieping. Ook gaan we elk jaar een weekend weg naar een stad in het buitenland. We leven samen als een hechte groep die zoveel mogelijk thuis eet en vaak samen borrelt in de avond.

 

 

 

Contactgegevens Huis Kamer(s)
Naam: Max Lhoest Mannen: 7 Oppervlakte: 20 m2
Adres: Oldenzaalsestraat 315 Vrouwen: 0 Wasbak: Ja
Telefoonnummer:  0611131545 Huisavond: Maandag Douche: Gedeeld met 5
Email: bewoners@pott.nl Gezamelijke woonkamer: Zeker Toilet: Aanwezig
Fietsafstand tot centrum: 7 min Bijzonderheden: Gemeubileerd, ga naar www.pott.nl
Fietsafstand tot UT: 13 min Huurprijs (incl. GWE): Onbekend
Vrij vanaf: 1 juli 2017

Slot Bommelstein

Gezellig en Actief Heerenhuis in Enschede

ENSCHEDE - 20170621 - Arts & Auto, Rubriek Mijn (Huis)Kamer van Daan Roos, Slot Bommelstein. Foto : Christian van der Meij

Wij zijn een actief, ondernemend en gezellig studentenhuis in Enschede, woonachtig aan onze “oh zo schone singel”. Vroeger was hier café inclusief bordeel gevestigd en deze tradities proberen we in ere te houden. Het huis biedt plek aan 11 mannelijke studenten, die het studentenleven ruimer zien dan alleen studeren.

Jezelf actief opstellen en ontwikkelen zijn een van de belangrijkste peilers van het studentenleven. Maar er moet niet vergeten worden, dat we maar om een reden bij elkaar zijn gekomen en dat is studeren.

Het huis is van alle gemakken voorzien, zo hebben we een ruime woonkamer met keuken (inc. vaatwasser) en een bar, en aparte eetzaal waar wij elke avond gezamenlijk dineren. Een ruim dakterras, inclusief barbecue en comfortabele hoekbank, waar wij graag in de zonnige dagen een biertje drinken en een hapje eten! Verder hebben we nog: drie badkamers, een eigen bibliotheek, een wijnkelder en een ruime garage.

Elke jaar houden wij ons traditionele kerstdiner waarbij alle “ouwe huisgenoten” aanwezig zijn. Elk jaar gaan we een weekend met elkaar weg, zoals een zeilweekend of een ‘tour des parents’. Eens in de zoveel tijd vinden er huisborrels plaats met het huis of met een ander actief studentenhuis en plannen we als het weer eens nodig is een klusweekend.

Ben jij op zoek naar een actief studentenhuis met een rijke geschiedenis en gezellige huisgenoten?

Neem contact op en kom eens gezellig bij ons langs!

Op Ollie!

Contactgegevens Huis Kamer(s)
Naam: Daan Roos Mannen: 11 Oppervlakte: 18 m2
Adres: Oliemolensingel 40 Vrouwen: 0 Wasbak: Ja
Telefoonnummer: 0638374226 Huisavond: Maandag Douche: Gedeeld met
Email: da Gezamelijke woonkamer Toilet: Gedeeld
Fietsafstand tot centrum: 4 min
Fietsafstand tot UT: 15 min Huurprijs: Onbekend
Vrij vanaf: 1 juli 2017

Huize HoerûhzichtHuize Hoerûhzicht

Huize Hoerûhzicht is sinds 1962 een studentenhuis en heeft een monumentale voorgevel en schoorsteen uit 1902. Wij vormen een gezellig mannenhuis te midden van het Enschedese centrum. De bewoners zijn uit alle hoeken des lands overgekomen om in dit heiligdom te mogen wonen. De ietwat charmante naam dankt ons huis aan het voorheen tegenovergelegen etablissement vol dames van lichte zeden. Zeven aan de Universiteit Twente studerende heren mogen zich bewoner van dit lichtpunt in donkere dagen noemen. Verder is iedereen actief bij een studenten- en sportvereniging. Met de zeven bewoners eten wij iedere avond samen en drinken vervolgens een waardige bak koffie of een biertje in de woonkamer. Echter, in de zomer verplaatst dit tafereel zich naar de ruime tuin waar we geregeld de buitenkeuken aanslingeren. Verder ondernemen we verschillende activiteiten zoals huizenborrels, “zwemmen” en het jaarlijks terugkerende kerschtdiner met oud-bewoners! De wilde kortharige schoonmaakster zorgt er tevens voor dat het sanitair wekelijks wordt ontdaan van vreemde substanties.

Contactgegevens Huis Kamer(s)
Naam: Albert-Jan de Croes Mannen: 7 Oppervlakte: 16 m2
Adres: Gertfertweg 55 Vrouwen: 0 Eigen wastafel: Ja
Telefoonnummer: 06141553453 Douche: 2
Email: ajdecroes@hotmail.com Gezamelijke woonkamer:Ja Toilet: Gedeeld
Fietsafstand tot centrum: 0,7 km Huiskonijn: Ja
Fietsafstand tot UT: 4km Huurprijs: €245,-
Vrij vanaf: 1 juli 2017

’t Katshuis

Actief huis zoekt aankomend student

Beste aankomend student,

't KatshuisDe tijd is hier, de tijd dat je onder de vleugels van je ouders vandaan vliegt en het studentenleven trotseert. Uiteraard zal je tijdens deze studententijd nieuwe vrienden maken en met hen de tijd van je leven hebben. Je huis kan hier een belangrijke rol in spelen! Lijkt het je leuk om met jouw toekomstige huisgenoten uit te gaan, meermaals per week samen te eten én te studeren? Wil jij met je huisgenoten naar landen als Zwitserland en Marokko? Dan is ’t Katshuis misschien wel hét huis waar jij je studententijd gaat doorbrengen. Wij zijn allemaal actief binnen het studentenleven en kunnen jou hierdoor de mooiste momenten laten meepakken die Enschede je kan bieden.

Dus zoek jij een kamer vlakbij het centrum van Enschede (binnen de singel)? Een studentenhuis met een eigen luxueus ingerichte woonkamer met onder andere een gokkast en meerdere spelcomputers, een fontein in de gang, grote keuken en een dakterras waar de nodige zonuren gepakt kunnen worden? Ben jij ambitieus en wil je misschien lid worden van een studentenvereniging? Neem dan contact op met de bewoners van ’t Katshuis en kom een keer langs bij hét studentenhuis waar jij misschien je studententijd zal doorbrengen!

Contactgegevens Huis Kamer(s)
Bewoners ’t Katshuis Mannen: 6 Oppervlakte: 16 m2
Adres: Gertfertweg 55 Vrouwen: 0 Eigen wastafel:Nee
Douche: 1
Email: bewoners@katshuis.nl Gezamelijke woonkamer:Ja Toilet: Gedeeld
Fietsafstand tot centrum: 1 km Bijzonderheden: gestoffeerd
Fietsafstand tot UT: 4km Huurprijs: €230,- (incl. GWE)
Vrij vanaf: 14 juli 2017

BrokIMG_0764 (1)

Ben jij net klaar met je eindexamens en op zoek naar een kamer in Enschede? Een actief studentenleven? Dan pas jij misschien wel bij ons!

Wij zijn een actief, ondernemend en gezellig studentenhuis in Enschede. Het huis biedt plek aan 5 mannelijke studenten. In ons studentenhuis heeft je kamer altijd de beschikking over een eigen wastafel. Verder hebben we samen een ruime woonkamer die voorzien is van alle gemakken die een student te wensen heeft! Wat voor de binnenstad erg uniek is, is dat wij over een eigen tuin beschikken zodat wij bij mooi weer kunnen genieten van de zon. In de zomer worden veel van onze vrienden uitgenodigd om gezellig in onze tuin te barbecueën.

Dus, ben jij een leuke vent, op zoek naar een ruime kamer inclusief wastafel en ben je nu toch wel een beetje nieuwsgierig geworden? Stuur dan een leuk berichtje over jezelf! Wij mailen je dan zo snel mogelijk terug.

BrokBrokBrok!

 

Contactgegevens Huis Kamer(s)
Mark Robbertsen Mannen: 5 Oppervlakte: 16 m2
Adres: Korte Hengelose straat Vrouwen: 0 Eigen wastafel: Ja
Douche: 1
Email: robbertsenmark@hotmail.com Gezamelijke woonkamer:Ja Toilet: Gedeeld
Fietsafstand tot centrum: 0 km
Fietsafstand tot UT: 4km Huurprijs: €270,- (incl. GWE)
Vrij vanaf: half augustus

 CookCook

Wij geloven dat het studentenleven meer voorstelt dan alleen je studie halen. Daarom staan we met z’n allen midden in het Enschedese studentenleven. Dit doen we vanuit ons studentenhuis aan de Enschedese singel, waar we met 6 mannen het maximale uit onze studententijd proberen te halen.

We zijn in de tijd dat we hier wonen allemaal zeer goed bevriend geraakt. We vinden het daarom ook mooi om dingen met elkaar te ondernemen, zoals een avondje stappen, een weekend weg of een keer op bezoek bij een oud-bewoner.

Ieder jaar gaan we ook een lang weekend weg met alle oud-bewoners om een willekeurige stad in Europa onveilig te maken. Iedere keer is het weer een fantastisch weekend waar altijd nog lang over wordt nagepraat.

Natuurlijk is het fantastisch om het maximale uit je studentenleven te halen. Om dit soort dingen te kunnen doen is het echter ook belangrijk dat er wordt gepresteerd bij de studie. Studeren wordt daarom zeer gestimuleerd, omdat dat toch wel de reden is dat je naar Enschede komt. Huisgenoten zullen daarom altijd klaarstaan om je te helpen als je ergens niet uitkomt.

Dus ben jij een enthousiaste (Nederlandstalige) jongen die niet alleen zijn studie wil halen maar ook zijn grenzen wil verleggen om te kijken wat het studentenleven allemaal te bieden heeft?

Stuur dan even een leuk berichtje over jezelf en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwste huisgenoot

Namens de bewoners,

Hulde!

Contactgegevens Huis Kamer(s)
Teun Houwers Mannen: 6 Oppervlakte: 20 m2
Adres: Oliemolensingel 80 Vrouwen: 0 Eigen wastafel:Nee
Douche: 1
Email: teun.houwers@hetnet.nl Gezamelijke woonkamer:Ja Toilet: Gedeeld
Fietsafstand tot centrum: 1 km Bijzonderheden: hoge kamer met veel licht, heeft geen schuine daken en is op een hoek na rechthoekig.
Fietsafstand tot UT: 4km Huurprijs: €280,- (incl. GWE)
Vrij vanaf: half augustus

VLXuntitled

NIEUWE HUISGENOOT GEZOCHT

Examens in de pocket? Mooie studie in Enschede op het oog? Fantastisch!

Wij zijn een mannenhuis aan het noorden van Enschede binnen veilige fietsafstand van het centrum (record 2 minuten) en de campus (kwartiertje). Van je toekomstige 4 huisgenoten studeren er 3 aan de Universiteit Twente (BMT, CreaTe en EE), 1 aan de Saxion Hogeschool (MIC) en kennen wij alle ins en outs van het Enschedese studentenleven! We zijn een hechte club en kennen elkaar door en door, dus we zijn dan ook op zoek naar iemand die daar een mooie aanvulling op gaat worden!

Wonen op ons huis geeft je niet alleen een plek om te slapen, maar ook een thuis. Een plek om te studeren, ontspannen, te klieren en te stieren. Ons huis een oase van rust, maar het bier staat immer koud!

Thuis eten is samen eten, maar er is altijd de vrijheid om je eigen ding te doen. Presteren in de keuken is onze passie en we laten elkaar dan ook graag nieuwe recepten proeven. Als jongste bewoner heb je weinig verantwoordelijkheden, op de papierbak na. Maar goed, wij kunnen ons niet voorstellen dat een WO student dat niet aan kan!

WAAR ZIJN WIJ NAAR OP ZOEK?

Iemand die iets toevoegt aan de sfeer, het feestje aanwakkert en gaande houdt! Iemand die het maximale uit zijn studentenleven wil halen, maar ook snapt dat dat prima gepaard kan gaan met academische prestaties!

Oh en voor dat prijsje krijg je gas water licht, xbox met intensieve FIFA potjes, dik glasvezel internet, een surround sound system en HD televisie geleuter er allemaal bij. Tevens hebben we een goede relatie met de Buuf, die nog regelmatig bij ons komt eten. De oud-bewoners komen ook nog vaak over de vloer!

Kortom, denk jij diegene te zijn die wij zoeken? Aarzel dan niet en neem contact op!

Parkwicht

Parkwicht-min

ONDERHUURSTER GEZOCHT –  We zijn 5 actieve meiden met verschillende studies maar allemaal lid van dezelfde studentenvereniging! Daarnaast doen we veel leuke dingen samen zoals gezellig eten, avondjes stappen, het jaarlijks terugkerende nieuwjaarsdiner.. maar ook gewoon lekker relaxen op de bank! We wonen in een ruim huis gelegen aan de rand van de binnenstad van Enschede. Ons huis heeft 6 slaapkamers, een ruime woonkamer, keuken, bijkeuken, badkamer, toiletten en een mooie grote achtertuin. Daarnaast zijn we voorzien van alle gemakken zoals een wasmachine, droger, vaatwasmachine etc. Lijkt het jou leuk om met 5 vlotte meiden te wonen en ben jij een enthousiaste en gezellige meid? Reageer dan snel!

 

Contactgegevens Huis Kamer(s)
Naam: Nicole Veldhuis Mannen: 0 Oppervlakte: 20 m2
Adres: Lipperkerkstraat 157 Vrouwen: 6 Wasbak: Nee
Telefoonnummer:  0614866701 Huisavond: Elke maandag Douche: Ja
Email: nicole.veldhuis@hotmail.com Gezamelijke woonkamer: Ja Toilet: Ja
Fietsafstand tot centrum: 5 min Bijzonderheden: Alles gemeenschappelijk en kamer gemeubileerd met inbouwkast
Fietsafstand tot UT: 15 min Huurprijs (incl. GWE): €210,-
 Fietsafstand tot Saxion: 5 min Vrij vanaf: 1 juli 2017 – februari 2017

 

Huize Scud

Ben je van plan alles uit je studententijd te halen en op zoek naar een huis met meiden die dat ook doen? Dan ben je bij huize SCUD aan het juiste adres!
Wij zijn zeven enthousiaste, vrolijke en actieve studentes die het belangrijk vinden een gezellig en fijn thuis te hebben! Zo eten we bijna iedere avond samen, doen we graag biertjes in de stad en studeren we ook samen in onze ‘SCUD-bieb’ . Daarnaast zijn we allemaal lid bij dezelfde studentenvereniging. We gaan op een hele open en relaxte manier met elkaar om waardoor niets te gek is en we daarnaast allemaal onszelf kunnen zijn 🙂

We wonen in een ruim huis ongeveer 1 minuut van de binnenstad. Ons huis heeft 7 slaapkamers, 2 keukens, 2 wc’s, 2 douches en een hele grote tuin. Ben jij een aankomend 1e jaars of 1e jaars en lijkt het je leuk om ons huisgenootje te worden? Stuur dan een mailtje naar ons met daarin iets leuks over jezelf en je plannen in Enschede!

Liefs de Scuddies!

Als je graag bij ons langs wilt komen om wat beter kennis te maken, stuur dan een leuk berichtje naar charlotje_96@hotmail.com of op kamernet staan wij ook met een advertentie. Dan zullen wij verder contact met jou opnemen en een datum bekijken waarop je eventueel langs kunt komen. Telefoonnummer: 0650966359

 

Contactgegevens Huis Kamer(s)
Naam: Charlotte Hoogeveen Mannen: 0 Oppervlakte: 18 m2
Adres:Deurningerstraat 40-42 Vrouwen: 6 Wasbak: Ja
Telefoonnummer:  0650966359 Huisavond: Elke maandag Douche: Ja
Email: charlotte.h265@gmail.com Gezamelijke woonkamer: Ja Toilet: Ja
Fietsafstand tot centrum: 5 min
Fietsafstand tot UT: 15 min Huurprijs (incl. GWE): €270,-
 Fietsafstand tot Saxion: 5 min Vrij vanaf: 1 juli 2017

Huize Probitas

Ben jij een leuke vrouw die van plan om komend jaar in Enschede te gaan studeren? Kun jij niet wachten om jou studentenleven in te gaan en alle feestjes mee pakken? Dan is Huize Probitas naar jou opzoek!

Huize Probitas is een actief, hecht huis dat veel met elkaar doet. Met de eeuwenoude verdeling van vier mannen en drie vrouwen sterk bezetten wij alle feesten in Enschede. In Huize Probitas ben je vrij om te doen en laten wat je wilt; je kan je eigen invulling geven aan het studentenleven. Doordeweeks wordt er vaak met elkaar of met een deel gegeten zodat we veel van elkaar meekrijgen en weten waar de ander mee bezig is. De kamerdeuren staan altijd voor elkaar open tijdens dagelijkse en nachtelijke uren.

Huize Probitas is een authentiek pand op de Heurne die voor een student in het epicentrum zit van de meest belangrijke locaties, zo is het op loopafstand van de supermarkt en McDonalds, en op kruipafstand van de kroeg!

Ben jij geïnteresseerd in dit mooie huis in Enschede? Stuur een leuke brief die jou in geuren en kleuren beschrijft, en wie weet nodigen wij jou uit om een keer langs te komen!

Wij zijn opzoek naar een Nederlandse, vrouwelijke student die aankomend jaar aan de universiteit Twente gaat studeren!

Huize Probitas

Contactgegevens Huis Kamer(s)
Naam: Bram van Eijk Mannen: 4 Oppervlakte: 21 m2
Adres: De Heurne 10a 7511 GX Vrouwen: 3 Wasbak: Ja
Telefoonnummer:  0637403124 Huisavond: Maandagavond Douche: Gezamenlijk
Email: b.r.vaneijk@student.utwente.nl Gezamelijke woonkamer: Ja Toilet: Gezamenlijk
Fietsafstand tot centrum: gelegen in centrum
Fietsafstand tot UT: 15 min Huurprijs (incl. GWE): €240,-
 Fietsafstand tot Saxion: 3 min Vrij vanaf: 1 juli 2017