Kan je niet wachten tot de Kick-In 2018? Bekijk dan nu alvast het programma van vorig jaar om alvast in de stemming te komen!

10.30-14.30 Centrale registratie

14.30-15.30 Grand opening

15.30-16.30 Fotomoment

11:00-14:30 Openingsmarkt

De start van jouw studententijd in Enschede begint hier! Kom naar het roze gekleurde Audentis terras en leer alle nieuwe studenten kennen. Daarnaast is dit de ideale gelegenheid om je doegroepouders alvast te ontmoeten.

16:30 – 22:00 Doegroepenmarkt

Dit is het moment om jouw toekomstige studiegenoten te leren kennen. Hier ga je een keuze maken voor tijdens de introductieperiode, namelijk het kiezen van een doegroep. Kies voor een doegroep van Audentis en je hebt gegarandeerd een onvergetelijke tijd!

22.00 – 00:00 Cnødde City Tour

Het is tijd om van de campus te vertrekken richting de stad. De gaafste manier om dit te doen is met de Cnødde City Tour. Ga samen met alle Audentis doegroepen feestend naar de stad om daar je eerste dag af te sluiten in de Pakkerij!

22:00 – 04:00 Sprong in het diepe

De eerste avond waarop Audentis haar deuren voor jou zal openen! Kom kijken wat Audentis allemaal te bieden heeft. Waag een sprong in het diepe en begin je studententijd goed. Met als special guest Tim Senders van Streetlab.

13.15-15.15 Bonnenmarkt

12:00 – 17:00 SHE-race

Vandaag staat de Studenten Huizen Estafette, beter bekend als de SHE, op de planning. Onder begeleiding van bier, muziek en gezelligheid worden twaalf grote actieve studentenhuizen bezocht. Elk huis heeft een leuke activiteit voor je klaarstaan. De fietstocht zal worden afgesloten met een barbecue. Dit is zeker één van de hoogtepunten tijdens de Kick-In, dus zorg dat je deze activiteit niet mist!

13:30 – 17:30 Bestorming van de Bastille

Zoals de bestorming van de Bastille in Parijs wordt gezien als de start van de Franse Revolutie, zo wordt de bestorming van de Bastille op de campus gezien als de start van je studententijd hier aan de Universiteit! In een daverend parcours met stormbaan, waterspektakel en als finale de beklimming van de Bastille. Het afleggen van het parcours zal je niet makkelijk worden gemaakt, zelfs militairen zullen hierbij aanwezig zijn!

15:00-17:00 Don’s Kookshow

Wij staan de hele dag met ons terras op de cultuurdag op het voetbalveld bij de UT. Kan je alleen nog maar een eitje bakken? Deze dag krijgen we een bijspijkercursus van Don’s Kookklas.

22:00 – 04:00 VIOS Hengelo

Vanavond is VIOS de plek waar de hitjes tot laat in de nacht gedraaid zullen worden! Je hoeft je geen zorgen te maken over het vervoer, want er zijn bussen geregeld die je weer netjes in Enschede zullen afzetten aan het eind van de avond.

10.30-11.30 Warming up

13.00-17.00 Sport minigames

16:00 – 19:00 Audentis – Taste Hockeywedstrijd

Na jaren van voetbalwedstrijden tussen Taste en Audentis gaan we dit jaar weer hockeyen! Kom gezellig een kijkje nemen langs de zijlijn om Audentis naar een overwinning te juichen. Tijdens de wedstrijd zal er een heerlijke BBQ voor jullie klaar staan.

22:00 – 04:00 Roze Derde Helft

Na een fanatiek dagje sporten moet het vochtgehalte natuurlijk wel weer worden aangevuld met de lekkerste biertjes. Sociëteit T.R.A.M. is weer voor jullie geopend om de sportdag goed af te sluiten!

11:00 – 17:00 Audentis Summer Lounge

Kom herstellen van het feest van de avond ervoor en geniet van een lekker koud Radler’tje op de Oude Markt. Neem de tijd om op te laden zodat je genoeg energie hebt voor het tijdslot van vanavond!

13:00 – 15:00 Fact Forum

De zaterdag staat volledig in het teken van de studentenverenigingen die Enschede rijk is. Een van de activiteiten deze dag is het Fact Forum. Om duidelijk te maken wat een studentenvereniging zo uniek maakt, zullen de vertegenwoordigers van verschillende verenigingen aanwezig zijn en een woordje doen. Dit is het perfecte moment om jouw twijfels over lid worden bij een studentenvereniging weg te nemen.

17:00 – 19:30 Diner @ de Pakkerij

Geniet samen met je doegroep van een lekkere maaltijd in de Pakkerij.

21.30-23.30 Make Your World Pink

Tijdens het tijdslot van Audentis wordt jouw wereld daadwerkelijk roze gemaakt. Op de Oude Markt zullen de mannen van Giocatori er voor zorgen dat heel Enschede op zijn kop staat. Omgeven door een roze gloed, kan jij losgaan op de beste hiphop/trap remixes van de mannen van Giocatori

23:30 – 04:00 Make Your World Pink; The Afterparty

Deze roze gloed zal zich voortzetten in de Pakkerij. Beleef hier samen met je doegroep weer een legendarische avond. Neem al je vrienden mee en kom naar deze afterparty van ons tijdslot!

13:00 – 17:00 Remmen Los

Vandaag heb je de kans om lekker bij te komen van de afgelopen drukke dagen. Voor de mensen die toch nog energie over hebben, staan de kart auto’s klaar om een rondje te scheuren. Terwijl Max Verstappen te zien zal zijn op een groot scherm zorgt de Spar voor een heerlijke lunch.

18:00 – 20:00 Kroegeten

Ben jij het barbecueën inmiddels al een beetje zat? Dan kan je vanavond genieten van een heerlijke maaltijd op de kroeg zoals de jaarclubs bij Audentis dit elke dinsdag doen.

21:00 – 04:00 Traditionele kroegavond

Na het eten zal de avond zich voortzetten met de traditionele kroegavond. De kroeg zal door alle disputen worden omgetoverd tot een ware speeltuin. Ben jij benieuwd hoe een dinsdag- of donderdagavond er normaal gesproken aan toe gaat op de kroeg? Kom dan op de zondagavond een kijkje nemen op onze sociëteit.

Opleidingsintroductie

Vandaag begint voor jou de faculteitsintroductie! Hier kun je kennismaken met je studiegenoten en je studievereniging. Het programma hiervan verschilt per studie. Veel plezier en we hopen je snel terug te zien op onze sociëteit!

22:00 – 04:00 DespaGiTo

Vanavond zorgt Bacardi ervoor dat het strand naar Audentis wordt gebracht. Met zomerse hitjes en heerlijke Gin Tonics zal het voelen alsof je nog steeds op vakantie bent.

Opleidingsintroductie

Vandaag ben je nog steeds bezig met je eigen faculteitsintroductie. Het ideale moment om je studiegenoten te leren kennen en alvast banden op te bouwen voor de komende jaren!

22:00 – 04:00 Zomer après ski

Vanavond is het de beurt aan Apfelkorn om een mooie avond neer te zetten. De Heidi’s zullen er voor zorgen dat er genoeg gedronken wordt. Na het zomerse feest van gister, zullen vanavond de winterse sferen terugkomen en wordt Oostenrijk voor een avondje naar Enschede gehaald.

17:00 – 19:00 Spareribs

Als je uitgeput terug komt van je opleidingskamp kan je meteen aanschuiven om overheerlijke spareribs te eten op Huize Heilige Hubertus. Geniet nog even na van het opleidingskamp voordat de Kick-In weer doorgaat met het concert op de Oude Markt.

19.00 – 01.00 Concert op de Oude Markt

Vanavond zal heel studerend Enschede te vinden zijn op de Oude Markt om te genieten van goede muziek in een gezellige sfeer. Houd de site van de UT Kick-In in de gaten voor de te gekke line-up!

22:00 – 05:00 ’t Ballengat

Zoals ieder jaar is op woensdag weer het legendarische Gatfeest! Een avond georganiseerd door de grootste feestbeesten van Enschede, de barmannen en -vrouwen van ’t Gat in de Markt. De kroeg wordt omgetoverd tot een ware ballenbak. Herleef jouw kindertijd hier!

14:30 – 21:00 Novel-T Kick-Out Festival
Vind je het na alle feesten tijd voor iets anders? Kom naar het Audentis terras op het Novel-T Kick-Out festival op de UT! Hier kunnen wij jou laten zien wat de voordelen zijn van een lidmaatschap op de lange termijn. Wij zorgen voor leuke activiteiten en muzikaal vermaak. Op het eind van de dag kan je genieten van een lekkere foodtruck maaltijd.

21:00 – 21:30 Eindshow
Op de laatste avond van de Kick-In presenteert de UT Kick-In een spetterend eindspektakel! Blik met ons terug op negen geweldige dagen om aansluitend samen de aftrap te geven voor het slotfeest.

21:30 – 02:00 Slotfeest
Het laatste feest van de Kick-In is helaas een feit! Ga nog één keer samen met je doegroep, studiegenoten, vrienden en vriendinnen helemaal uit je dak en sluit deze onvergetelijke week in stijl af. Samen met de drie andere Pakkerijverenigingen zetten we voor de laatste keer in de Kick-In een waanzinnig feest neer.

Click edit button to change this text.

Click edit button to change this text.