Jaarclub ESCALAR

Technische bedrijfskundeWhatsApp Image 2017-06-29 at 16.05.36

Hoi,

Wie wij zijn? Wij zijn Escalar. 8 heren die wel houden van een feestje en een biertje, maar ook van kansloos ouwehoeren. Deze kick-in hebben we de eer gekregen om een doegroep te begeleiden, en dat is natuurlijk heel erg leip!

We gaan er een ontzettend mooie week van maken, met lekker veel feesten, chillen, activiteiten, en een biertje op z’n plaats natuurlijk. We hopen jullie mee te kunnen nemen in de geweldige wereld van het studentenleven en jullie alle wonderen en uithoeken van Enschede te laten zien. Het programma staat helemaal vol en het lijkt ons leuk om zoveel mogelijk mee te pakken. Dus kom vooral bij ons in de doegroep, dan maken we er samen wat leuks van!

Het College CNØDDE

Technische bedrijfskundeCnødde Bierkar

Het College Cnødde, kortweg Cnødde, is het alleroudste actieve dispuut verbonden aan de UT en sinds 1970 een begrip in Enschede. Iedere woensdag staan wij vanaf 17:30 in onze gele truien te borrelen op onze eigen sociëteit “de Gele Kater”, gelegen in het epicentrum van het Enschedese studentenleven: de Oude Markt. We zijn een groep van 17 ambitieuze en gezellige mannen. Cnødde is trots, kennis en karakter met vriendschappen voor de rest van je leven en waar het geheel meer is dan de som van de delen. Naast onze wekelijkse borrels, organiseren we epische evenementen waaronder uiterst chique galabals op een ludieke locatie en het eerste officiële evenement van de kick-in met de Cnødde City Tour. Een kick-in met ons betekent de allermooiste introductie die je je kan voorstellen! Door onze onafhankelijkheid (als dispuut) kunnen en zullen we je kennis laten maken met alle verenigingen, plekken, mensen en activiteiten die Enschede te bieden heeft. We laten je alle hoeken van het studentenleven in Enschede zien! Daarnaast zijn we met een enorm actieve groep waardoor we altijd met veel aanwezig zijn bij de activiteiten van de kick-in. Klinkt jou dit goed in de oren en ga je TBK studeren, zorg dan dat je een plekje bemachtigt in onze Cnødde doegroep! We zien je dan! Rotzooi!


Jaarclub WAANZIN

Technische geneeskunde & Biomedische technologieFD2200F8-8EC2-446F-982D-9D70377C9CED

Hallo daar! Wij zijn 11 super enthousiaste meiden die heel veel zin hebben om samen met jullie een waanzinnige Kick-In te beleven. We zijn van plan om zoveel mogelijk feestjes en activiteiten mee te pakken en we staan open voor alles! Maar goed, wie zijn wij nu? Na de vorige Kick-In zijn er 11 gekke meiden lid geworden bij Audentis en hadden elkaar al snel gevonden. We zijn inmiddels een hechte groep geworden die de mooiste momenten met elkaar meemaken (zoals een zonnige vakantie) en delen. Wij bieden onze kiddo’s dan ook een optimaal gevulde en gezellige week aan die we samen met jullie gaan indelen. Overal een kijkje nemen gaan we zeker doen, zodat jullie Enschede en omgeving na een week tot in de puntjes kennen en weten wat er allemaal te doen is! En dit allemaal onder het genot van een lekkere koude pils ?. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en hopen een waanzinnige Kick-In met jullie te beleven. 
Door het dolle!

Disputen KOH-I-NOOR & PIMPELLE

Technische Geneeskunde & Biomedische Technologie

Lieve Kiddo’s! Zin in om Enschede te ontdekken, nieuwe vrienden te maken of kortweg zin in een geweldige Kick-In? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn twee disputen die jullie graag een duwtje in de goede richting willen geven. Herendispuut Koh I Nor en damesdispuut Pimpelle zijn allebei een dispuut van de studentenvereniging Audentis. Samen vormen wij met mannen en vrouwen van verschillende studies en verschillende studiejaren één grote diverse doegroep. Wat we gaan doen? Alles wat jij wil! Maar natuurlijk vooral veel feest vieren.  

Wij bieden jullie een geweldige week aan waarin we zoveel mogelijk willen laten zien en meemaken. Voor ieder wat wils! Wij kijken er al enorm naar uit en hopelijk jullie ook!

Pimpelluh
109!

 

Jaarclub KANON

Technische Geneeskunde & Biomedische Technologie

De Kick-in is begonnen. De activiteiten, uitjes,  feesten en lange nachten staan voor jullie klaar! Wij, 9 mannen van jaarclub Kanon, zouden graag deze week samen met jullie beleven. Wij zijn een jaarclub van studentenvereniging Audentis. Wij zijn een groep ambitieuze en enthousiaste jongens. We houden ervan om samen lekker te eten, biertjes te drinken en vooral lekker gek te doen. Naast tot diep in de nacht feesten zijn wij ook altijd in voor een potje voetbal een duik in het zwembad of een dagje chillen bij het meer. Daarnaast zullen wij de kick-in nooit alleen doorbrengen. We zullen tussendoor samen met de dames van waanzin op trekken en zo kunnen jullie veel nieuwe mensen leren kennen! Maar de Kick-in heeft vooral het doel om jullie wegwijs te maken in het o zo mooie Enschede. Wij gaan jullie laten zien wat Enschede naast studeren allemaal te bieden heeft, want het is nou eenmaal super gaaf om actief te zijn naast je studie!


Jaarclub ON’WIJS

Industrieel ontwerpen

De negen meiden van jaarclub On’wijs hebben ontzettend veel zin om jullie Kick-in net zo tof te laten zijn als hun eigen. Wij zijn een audentis-doegroep, die jullie heel Enschede en alles wat hier te beleven valt willen laten zien. De moederrol binnen deze groep wordt vervult door Lieke. Zij zorgt dat iedereen overal aanwezig is en dat er voldoende gedronken en gefeest wordt. Romy is de echte gangmaker en helpt lieke hier dan ook met liefde bij. Elke DÉ just dance kampioen en neemt iedereen mee de dansvloer op. Naomi is niet te missen met haar kenmerkende grapjes en dansjes. Spiertje verrekt bij het dansen? Lidewij, onze echte tukker, verricht wonderen met haar massages. Dan hebben we nog Nikola, stiekem een beetje getikt, en Sanna, op het eerste gezicht een rustige meid, maar wacht maar tot je haar leert kennen. Sabine is altijd is voor late night snacks. Als groep zijn wij niet vies van een gezellig hapje en drankje, kaas staat zonder twijfel op nummer 1. As last but not least hebben we Jet, de enthousiaste jongste van de groep. Een groep uit alle hoeken van nederland bij elkaar gekomen in Enschede, net zoals jullie allemaal. Wij willen samen met jou, jouw kick in fantastisch maken!

 


Jaarclub ON’WIJS

Psychologie16195051_10209518515497576_1073470185147435655_n

De negen meiden van jaarclub On’wijs hebben ontzettend veel zin om jullie Kick-in net zo tof te laten zijn als hun eigen. Wij zijn een audentis-doegroep, die jullie heel Enschede en alles wat hier te beleven valt willen laten zien. De moederrol binnen deze groep wordt vervult door Lieke. Zij zorgt dat iedereen overal aanwezig is en dat er voldoende gedronken en gefeest wordt. Romy is de echte gangmaker en helpt lieke hier dan ook met liefde bij. Elke DÉ dust dance kampioen en neemt iedereen mee de dansvloer op. Naomi is niet te missen met haar kenmerkende grapjes en dansjes. Spiertje verrekt bij het dansen? Lidewij, onze echte tukker, verricht wonderen met haar massages. Dan hebben we nog Nikola, stiekem een beetje getikt, en Sanna, op het eerste gezicht een rustige meid, maar wacht maar tot je haar leert kennen. Sabine is altijd is voor late night snacks. Als groep zijn wij niet vies van een gezellig hapje en drankje, kaas staat zonder twijfel op nummer 1. As last but not least hebben we Jet, de enthousiaste jongste van de groep. Een groep uit alle hoeken van nederland bij elkaar gekomen in Enschede, net zoals jullie allemaal. Wij willen samen met jou, jouw kick in fantastisch maken!

Jaarclubs VORST & STORM

PsychologieWhatsApp Image 2017-06-29 at 14.25.40

De twee gaafste Audentis-jaarclubs Vorst en Storm verenigen zich deze Kick-In om jullie een geweldige tijd te laten beleven en een spectaculair begin te geven aan jullie opkomende studentenleven in het mooie Enschede.
Storm is een gezellige jaarclub bestaande uit negen dames, die samen de leukste tijden met elkaar kunnen beleven en jou daar een week in mee willen nemen! Naast het feit dat we “beerpong-talenten”, Gat-uitspelers, wijnknuffelaars, chililovers en anti-Tinderaars onder ons hebben, kunnen we jullie ook gewoon erg veel kanten van het studentenleven laten zien. Wij zijn altijd in voor leuke inbreng en spontane ideeën. Dus voor een spontane week waarbij je vol in het studentenleven duikt, moet je zeker bij ons zijn!
Vorst bestaat verder uit redelijk gezellige gozers, maar gelukkig hebben jullie altijd Storm nog..
En hoe leuk Storm ook is, Vorst blijft toch de leukste jaarclub. Vorst is namelijk een gave mannen jaarclub, bestaande 6 leden, die wel in zijn voor een biertje met elkaar te drinken. Gezelligheid staat centraal, maar studie is ook belangrijk. Vorst kent alle kanten van het studentenleven: van HBO tot WO, van studie-verlaters tot BSA-halers, van avondje bankhangen tot kroeg-uitpelen, wij hebben het meegemaakt. Wij zijn dan ook de ‘mixx-koningen’ ofwel VORSTen van Enschede en wij willen jullie graag het Enschedese studentenleven laten meemaken.
Kortom, wij hebben samen heel veel zin om met jullie een onvergetelijke week te beleven!
Code Rood en WAK!


Jaarclub KORDAAT

International Business Administration

Wij zijn Kordaat, een jaarclub van elf mannen die altijd wel in zijn voor een biertje. Wij willen graag met jou de komende week de leukste feestjes meepakken, jou wegwijs maken in de stad Enschede en een goede basis leggen voor jouw studententijd in Enschede.

Wij zijn een hechte vriendengroep die iedere dinsdagavond borrelt op de sociëteit van Audentis. Wij deinzen dan ook niet terug voor ludieke actie’s: geen idee is te gek om waar te maken.  Dit betekent dat als je met ons meegaat, dat je zeker weten een mooie kick-in gaat meemaken.

Wij willen jou uitnodigen om de komende week samen met ons de allergaafste week te beleven van het jaar. Ben jij erbij?

 

Dispuut HERES

International Business Administration3

Wil jij alles uit je studententijd halen en daarmee beginnen tijdens de Kick-In? Wil jij alle feesten in en rondom de pakkerij meemaken? Wil jij een groep vrienden vormen waarmee je de rest van je studententijd kan beleven? Dan is Heres de doegroep voor jou! Heres is een herendispuut van het DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’. Wij zijn een groep van twaalf studenten, van verschillende studies en studiejaren, die jou een onvergetelijke Kick-In zullen bezorgen. Iedere donderdag eten wij samen en daarna borrelen we op de Kroeg. Naast iedere week borrelen doen wij ook veel andere dingen samen, zoals het jaarlijkse zeilweekend,  kerstdiner en stedentrips.

Tijdens de Kick-In zullen wij jou laten zien wat er allemaal valt te beleven in Enschede, en hoe je het meeste uit je studententijd kunt halen. Je zult geen enkel feestje missen en een onvergetelijke week beleven!

Kling!


Disputen HØKEN & SABELLA

Civiele Techniek

Aoooooooo Kiddo’s

U bunt geslaagd voor uw veeweeooooo! En dat bunt meui! Maar nu gaan jullie studeren in Enschede, een van de mooiste studentensteden in Nederland. Maar voordat dat studeren begint, staat er een geweldige kick-in voor jullie klaar. Deze kick-in kunnen jullie beleven met ons samen. Wij zijn boeren herendispuut Hoken en damesdispuut Sabella. Een groep van 35 losgeslagen boeren en enthousiaste knappe vrouwen die ervoor gaan zorgen dat jullie de mooiste en gekste kick-in gaan beleven.

Ook dit jaar zal er weer een fantastische programma ingepland staan, georganiseerd door zowel de universiteit als studentenvereniging Audentis. Wij zullen hier alles van meepakken en het maximale uit jullie kick-in halen. ‘s Avonds gaan we onmeunig beunhazen op de beste feesten en zullen we het bruisende nachtleven van Enschede tot in de late uurtjes meepakken.

We gaan ervoor zorgen dat jullie bekend raken met de campus, de verschillende studentsporten en de gezelligheidsverenigingen hier in Enschede, maar zullen we jullie ook laten zien welke leuke disputen en commissies je kunt hebben in je studententijd. Zo kan jij de perfecte basis vormen om te beginnen met studeren en weet jij zeker dat dit de plaats is waar jij thuishoort.

Met onze doegroep zal je de hele week lopen hollen, rennen, rollen en de gekste dingen beleven om jouw kick-in onvergetelijk te maken. Wil jij een van de leukste tijden van je leven meemaken (of wil je stiekem gewoon meerijden op die mooie grijze trekker)? Kies dan voor de doegroep van Hoken en Sabella

Ajuus!

Disputen HØKEN & SABELLA

 

Disputen TRANQUILLUM & BROKAAT

Civiele TechniekTQ

Tranquillum is een herendispuut en het oudste kroegdispuut van studentenvereniging Audentis. Brokaat is een van de drie damesdisputen van Audentis. Wij zijn een groep van 30 mannen en vrouwen die klaarstaan om jou een onvergetelijke Kick-In te bezorgen! Wat we gaan doen? Alles wat jij wil! Maar natuurlijk vooral veel feest vieren. We hebben al tientallen jaren ervaring, dus weten ondertussen waar tijdens de Kick-In de leukste Brokaatfeestjes gevierd worden en hoe jij zoveel mogelijk kennis maakt met het studentenleven.

Heb jij zin in een fantastische week vol gave en te gekke activiteiten en de vetste feesten? Sluit je dan aan bij de doegroep van Tranquillum en Brokaat!


Dispuut AD HOC

WerktuigbouwkundeDSC_6580

Bravo! Toekomstig student van de innovatieve en toonaangevende Universiteit Twente! Deze week zal je heen en weer gesleep worden onder begeleiding van te fanatieke Papa’s & Mama’s, vers van geest en nieuwsgierig naar alles wat deze stad te bieden heeft. Je zal ontvangen worden door stralende mensen die je willen overtuigen om voor hun vereninging of groep te kiezen. Misschien heb je voorafgaand aan deze introductieweek al uitvoerig onderzoek gedaan, wat de Kick-in louter tot een noodzakelijk kwaad maakt.

Wij, het ongeregelde en roze heerendispuut AD HOC van Audentis et Virtutis, zullen jullie jezelf laten ontplooien tot de persoon die je altijd hebt willen zijn. De tijden van gehoorzamen en regels is voorbij, het is tijd dat je de toon gaat zetten. Echter, om te zorgen dat jullie niet als ongeleide projectielen de stad onveilig maken, zullen wij de komende 8 nachten een mentorrol gaan vervullen. Terwijl je staat te heersen tijdens de vele activiteiten en feesten zullen wij ons best doen om dit de mooiste week van je nog prille studententijd te maken.

Wat je van ons kan verwachten is het creëren van een hechte en prominente groep pikkebazen, het deelnemen aan de waardige feesten en activiteiten die de Kick-in rijk is en het laten stromen van de pieken die pappie en mammie nog voor je eindexamen hebben meegegeven. Welkom in Enschede!

Met roze Groet,

Toc!

Heerendispuut AD HOC